1. Condicions d’ús:

Les condicions aquí esmentades s’apliquen a totes les transaccions realitzades en www.fadea.ad, domini del qual es titular La Federació Andorrana d’Esports Adaptats (d’ara endavant FADEA). La societat està legalment constituïda dins del Principat d’Andorra.

La FADEA proveeix un servei als seus clients amb aquesta web. Si us plau, revisi els termes i condicions de venda que regeixen la nostra pàgina web. La utilització per part del client de www.fadea.ad constitueix un acord amb les següents condicions generals i termes de venda. Si vostè no hi està d’acord amb aquests termes, si us plau li demanem que s’abstingui de fer ús de la pàgina web. La FADEA podrà modificar o actualitzar completament o parcialment els presents termes de venda i condicions generals, tenint en compte els possibles canvis en la legislació i les normes vigents. Els nous termes de venda seran efectius a partir de la data de la seva publicació a la web www.fadea.ad Recomanem que aquests termes i condicions es revisin freqüentment i si no hi està d’acord amb qualsevol canvi realitzat, si us plau li demanem que s’abstingui de fer ús de la pàgina web.

2. Contingut de la pàgina web:

La FADEA sempre intenta que els seus continguts estiguin revisats i no continguin informació incorrecta. En el cas de produir-se un error d’aquest tipus aliè a la nostra voluntat procedirem corregir-lo immediatament.

Ens reservem el dret a corregir qualsevol error, omissió o imprecisió, així com a canviar o a actualitzar informació en qualsevol moment sense previ avís. Ens reservem el dret a modificar l’oferta comercial de la nostra web quan ho veiem convenient. Aquestes modificacions no afectaran en cap cas a les compres realitzades.

La FADEA no podrà ser considerada com a responsable de cap ús de la web o del seu contingut per part de cadascun dels usuaris que no respectin la legislació i les normatives vigents. L’usuari es el responsable únic i exclusiu de la comunicació d’informació i de dades incorrectes, falses o relatives a tercers (en el cas de que aquests no hagin expressat el seu consentiment al respecte) així com de l’ús incorrecte de les mateixes.

Pel gravat del producte, es responsabilitat del client assegurar-se de que el nom o el text estigui correctament lletrejat, incloent accents, dièresis, etc. La FADEA es reserva el dret a rebutjar comandes que s’hagin fet amb texts que continguin un llenguatge inadequat pel segment de mercat al que ens estem adreçant. La FADEA ha fet un esforç per mostrar amb tanta precisió com li ha estat possible els colors dels productes que apareixen dins la web. En qualsevol cas, els colors que veurà l’usuari també dependran del monitor que estigui emprant, per tant la FADEA no pot garantir la precisió del color que mostra el monitor esmentat.

3. Drets de propietat intel·lectual

L’usuari reconeix i admet que tot el copyright, els dissenys, les fotografies incloent els drets d’imatge, els gràfics, els sons, la música, el vídeo, l’àudio, el text, les marques registrades i tots els altres continguts i drets intel·lectuals i materials referents al contingut aquí descrit, estan protegits pels drets d’autor i d’altres drets sobre la propietat intel·lectual de la FADEA i dels altres titulars de drets. Aquesta web es per l’ús personal de l’usuari i no comercial. Queda prohibit copiar, modificar, distribuir, transmetre, publicar o explotar comercialment qualsevol contingut, producte o servei d’aquesta web.

4. Comentaris d’usuaris

Tots els comentaris, idees, opinions, crítiques, etc. ofertes a la FADEA hauran de romandre com a propietat de l’empresa. L’ús que fa la FADEA d’aquests comentaris, opinions i altres no s’haurà de limitar en cap cas a fins comercials o de qualsevol altre tipus.

L’usuari es compromet a no realitzar comentaris que puguin violar els drets de terceres persones. L’usuari també es compromet a no emetre comentaris que puguin contenir connotacions obscenes, il·legals o abusives. L’usuari serà l’únic responsable del contingut dels comentaris que faci.

5. Enllaços amb d’altres llocs web

La FADEA pot incloure enllaços dins de la web a llocs web de terceres persones. La FADEA no revisa tots els llocs web de terceres persones ni du a terme controls sobre els mateixos, per tant la FADEA no podrà ser considerada en cap cas responsable dels continguts d’aquests llocs web ni de les mesures que aquests adoptin pel que fa a la privacitat o el tractament de les dades personals de l’usuari.

6. Enllaços amb la FADEA

En el cas d’estar interessat en activar un enllaç a www.fadea.ad posi’s en contacte amb la FADEA a través de la direcció de correu electrònic: fadeaandorra@gmail.com. Si la FADEA ho veu convenient activarà la sol·licitud de consentiment.

7. Exempció de responsabilitat

Els continguts i el servidor de la fadea.ad estan lliures de virus. L’usuari es conscient de que ell es l’únic responsable de l’ús d’aquesta web i de que assumeix tota la responsabilitat de totes les despeses generades pels serveis i reparacions de l’equip emprat per poder visualitzar i fer ús de la mateixa.

8. Legislació aplicable i jurisdicció competent

Les compravendes realitzades amb la FADEA se sotmeten a la legislació del país en el que es trobi. Les parts se sotmeten, a la seva elecció per a la resolució dels conflictes i amb renuncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de l’usuari.

La informació relativa a la resolució de litigis en línia en virtut de l'art. 14 Per. 1 de l'ODR (Reglament de resolució de litigis en línia):

La Comissió Europea ofereix als consumidors l'oportunitat de resoldre disputes a Internet de conformitat amb l'art. 14 Per. 1 de la ODR en una de les plataformes. La plataforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serveix com un lloc on els consumidors poden tractar d'arribar a acords fora de la cort dels conflictes derivats de les compres en línia i els contractes de serveis.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password