Sortida raquetas, Tomb del telecabina a Arcalís

list In: Activitats Fadea On:
Sortida raquetas, Tomb del telecabina a Arcalís

Sortida trekking d'hivern a Arcalís

Hola a tothom,

Aquest bloc de notícies és una de les novetats en l’actualització de la pàgina web de la FADEA.

En aquest bloc, compartirem activitats setmanals relacionades amb l’esport adaptat i també comentarem les activitats socials o lúdiques que ens semblin interessants per tal que conegueu.

Aquestes activitats de caràcter social i esportiu les compartirem amb vosaltres per tal que conegueu dins i fora d’Andorra les possibilitats dins de l’esport adaptat.

En aquest primer bloc, parlarem de la sortida de diumenge 13 de gener del 2019 i que hem anomenat el tomb del telecabina a l’estació d’esquí d’Ordino Arcalís.

En un primer moment, ens apropem a l’estació i només arribar ens trobem el telecabina el qual ens portarà fins a la Coma. Un trajecte d’uns deu minuts que ens permet gaudir d’unes panoràmiques immillorables i espectaculars de l’entorn del nostre Principat.

Una vegada arribats a la Coma, parada obligatòria al restaurant de la Coma per prendre algun beure calent, aquí ja estem a 2220 metres d’alçada.

Cal posar de manifest, que la infraestructura del telecabina com també el restaurant de la Cama es troben totalment accessibles, així com també volem posar de relleu la disponibilitat dels professionals que en tot moment ens han ofert ajuda i suport.

Després del cafetó, prenem l’activitat de raquetes de neu o bé, caminar fins on vam aparcar el vehicle. Deixem palès, que se’ns deixa la possibilitat de tornar agafar el telecabina de baixada, però l’activitat és poder gaudir de la neu i del primer contacte amb aquesta en el primer dia de temporada pels FADEAIRES.

L’itinerari que fem és un camí accessible, ample i a l’estiu és la pròpia carretera. Durant l’hivern, és una pista trepitjada i treballada per les màquines de la neu que la fa molt fàcil i accessible. El trajecte és de dos quilòmetres i ens permet gaudir de l’entorn natural i màgic que dóna la neu.

Des de la FADEA, recomanem aquesta sortida a tots els nivells i us animem a participar-hi en properes edicions, un camí adaptat i per tothom.

Ordino arcalís: http://www.vallnord.com/ordino-arcalis

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=w1HG-EReEmI

Leave your comment

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Desembre